Woord van de dean

Welke opleiding je ook kiest, ons instituut is een goede keus voor praktijkgerichte opleidingen gericht op mensen en organisaties!

Rob van Linschoten,
Dean Instituut voor Bedrijfskunde

Instituut voor Sportstudies: beste sportopleidingen van Nederland!

Wil jij de sportwereld van binnen en buiten leren kennen? Dan is het Instituut voor Sportstudies iets voor jou! Sport wordt in de maatschappij steeds belangrijker, zowel voor de gezondheid als op sportief, economisch en pedagogisch gebied. Bij het Instituut voor Sportstudies heb je de keuze uit twee bacheloropleidingen: Sport, Gezondheid en Management (SGM) en de Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding (ALO).

Beide opleidingen scoren landelijk hoog en behoren tot de beste van het land: SGM staat op nummer 1 van de Nationale Studentenenquête 2012 en de Keuzegids HBO 2013 en de ALO is als beste beoordeeld door de NVAO en bereikte de derde plek in de Keuzegids 2013. Daarnaast is er de tweejarige opleiding Associate degree (Ad) Sport, Gezondheid en Management.

Laatste nieuws

Testimonials studenten

  • 'Teachers know who I am and they always take time to help' Rita Heger | Architectuur fase 1 Rita Heger | Architectuur fase 1 Rita Heger | Architectuur fase 1 naar testimonial